2011 – Olyan év legyen ez, amilyet szeretnénk!

Az orbáni fasizmus Luxemburgon és Londonon keresztül az Egyesült Államokig elérő gondolat- és médiakápóinak hűvös és nyirkos leheletét a nyakamon érezve is a legjobbakat kívánom a Sajnos.hu nyájas olvasóinak erre az esztendőre! 😀

Ne feledhetjük és titkolhatjuk, hogy nehéz időszakot élünk meg, hiszen a magyar ember nincs hozzászokva majd évtizedes távlatban, hogy az ország kormánya csinál is valamit. Még én sem. 🙂

Azt, hogy mit csinál a kormány, én magam is gyanakodva figyelem, de bízom abban, hogy még a BÁRMI nagyon rosszul csinálás is előbbre visz, mint a SEMMI csinálása. Eme bizakodás jelenleg túlmutat gyanakvásomon.

Reménykedem abban, hogy a jelenleg épülő nemzeti-kommunista-államosító-megfélemlítő diktatúrában is lehetőségem lesz sokat dolgozni, néha borozni, pálinkázni, bográcsozni, Sajnos-ékkal kirándulgatni, egészséges családomban gyönyörködni, posztot írni és megélni, ahogy a farkast kiáltó ellenzékből végre valaki azt is elmondja, hogy ő hogy csinálná, ha nem úgy, ahogy most csinálják (annál azért komolyabb hazugságra gondolok, mint az ingyen BKV a budapestieknek).

Isten éltesse a Sajnos.hu szimpatikus és aktív közösségét, valamint barátaikat, családjaikat, üzletfeleiket és felebarátaikat is!

3 thoughts on “2011 – Olyan év legyen ez, amilyet szeretnénk!”

  1. שלום, רציתי להמליץ לכם על חברה העוסקת בהתקנה ובניה של סוככים. באתר, פרופיל החברה וכן קולקציות פרגולות נבחרות.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.